Voyando - Blog - Gratis webinar: Hoe je tot 15% meer verdient met je accommodatie

Gratis webinar: Hoe je tot 15% meer verdient met je accommodatie

6 maanden geleden geschreven door Merijn Middelweerd

 


Of je nu een beginnende verhuurder bent die op zoek is naar de juiste prijsstelling of een doorgewinterde verhuurder die zijn rendement wil verhogen, deze webinar is speciaal voor jou.

 

In deze sessie bespreken we volgende essentiële onderwerpen:

  • Belangrijkste factoren die de verhuurprijs beïnvloeden

Leer welke factoren er eigenlijk invloed hebben op je verhuurprijs en tijdens welke fase van het aankoopproces deze factoren spelen. In dit eerste deel zullen we de factoren rangschikken op de hoogte van de investeringskosten.

  • 4 praktische tips om verhuurprijzen te optimaliseren

Het optimaliseren van je verhuurprijs is dé manier om meer uit je vakantiehuis of accommodatie te halen. En wist je dat je gemakkelijk meer huur kunt vragen zonder grote investeringen, maar met handige trucjes en aanpassingen? We delen vier makkelijke tips waarmee jij vandaag nog jouw verhuurprijs kunt verhogen.

  • De factoren die het rendement drukken

Ontdek welke factoren invloed hebben op het rendement van jouw vakantiewoning.

  • Praktische tips om het rendement met 15% te verhogen

Wist je dat je het rendement van je vakantiewoning op een makkelijke manier tot wel 15% kunt vergroten? In de webinar vertellen we je hoe. 

  • Voordelen van een eigen website bij het verhuren

Leer waarom een eigen website een krachtig instrument is voor elke verhuurder en hoe het bijdraagt aan jouw succes met commissieloze boekingen.


Benieuwd naar wat Voyando nog meer voor jou als verhuruder kan betekenen? Schrijf je nu in voor een demo en ontdek hoe je jouw verhuuractiviteiten naar een hoger niveau kunt tillen.