Voyando - Blog - Voyando is jouw centrale huurkalender

Voyando is jouw centrale huurkalender

1 jaar, 5 maanden geleden geschreven door Merijn Middelweerd

Wist je dat je bij jouw Voyando website een eigen huurkalender krijgt? Met je eigen huurkalender en bijbehorend boekingssysteem hou je gemakkelijk de beschikbaarheid en reserveringen van je accommodatie online bij. Waarom is een eigen verhuurkalender van Voyando essentieel bij het verhuren van je accommodatie?


Makkelijk te beheren

Zodra jij je eigen Voyando website hebt aangemaakt, staat jouw huurkalender ook direct actief. Via je dashboard is de kalender gemakkelijk te beheren en bij te houden. Al je boekingen en opties staan overzichtelijk op één scherm. Wil jij handmatig een blokkade of een optie plaatsen? Ga je bijvoorbeeld zelf een weekendje in je accommodatie verblijven of heb je telefonisch een boeking ontvangen? Met een simpele klik van de muis blokkeer je de datum in je huurkalender. Ook op je eigen site staat deze datum dan direct geblokt. 

Synchroniseer je huurkalender met platformen

En hoe zit het met reserveringen die je ontvangt via een platform als AirBnb of Natuurhuisje? Uiteraard koppel je de Voyando kalender gemakkelijk met meerdere andere externe platformen. Je online boekingen worden automatisch gesynchroniseerd, reserveringen worden doorgegeven aan elke gekoppelde agenda en in je Voyando dashboard heb je altijd een up-to-date overzicht van de verhuurkalender van jouw accommodatie. Met je centrale Voyando kalender heb je nooit meer dubbele boekingen en ben je geen extra tijd kwijt aan het verwerken van reserveringen!

Ontvang rechtstreeks online boekingen via je eigen website

De beschikbaarheid van je accommodatie is direct in te zien door bezoekers van jouw eigen website. Elke reservering, optie, handmatig geplaatste blokkade of boeking van een extern platform is zichtbaar op je website. Bezoekers plaatsen gemakkelijk en online een reservering voor jouw accommodatie via de boekingsmodule en jij bevestigd deze met een druk op de knop!

Ontvang online betalingen

Bij je Voyando website zit niet alleen een online huurkalender waar gasten direct kunnen boeken, maar ze kunnen ook online betalen voor het verblijf. Met een simpele handeling verstuur je gemakkelijk een betaalverzoek. Of laat je gasten rechtstreeks afrekenen na een online reservering. Betalingen komen altijd meteen op je eigen rekening terecht!

Altijd veilig

Wanneer je de financiële zaken en reserveringen van je accommodatie online regelt, is het belangrijk dat dit veilig gebeurt. Daarom zorgt Voyando er voor dat jouw website, huurkalender en betaalmodule altijd beveiligd zijn volgens de laatste en nieuwste regelgeving. Zo komen jouw gegevens, en die van jouw gasten, niet op straat te liggen en kun je met een veilig gevoel jouw boekingen online regelen.

Benieuwd hoe dit er uit ziet? Maak binnen 1 minuut je eigen website aan en bekijk gelijk je huurkalender!