Voyando - Blog - Geld verdienen met een recreatiewoning: hoe pak ik dit aan?

Geld verdienen met een recreatiewoning: hoe pak ik dit aan?

2 jaar, 6 maanden geleden geschreven door Merijn Middelweerd

Een vakantiewoning verhuren hoeft niet veel tijd, geld en moeite te kosten. Sterker nog, het kan makkelijker. Benieuwd hoe? Of je nu net begint of al jaren met plezier verhuurt en dit wil optimaliseren, met onze tips, handleidingen en informatie om succesvol te verhuren bespaar jij tijd en geld.


Vakantiehuis verhuren
Weet jij wat de belangrijkste zaken zijn bij het verhuren van een vakantiehuis? Een accommodatie verhuren kan een leuke en uitdagende onderneming zijn. Met deze informatie kun jij zorgeloos verhuren (of je nu begint of al jaren verhuurt!).
Lees hier verder

Hoe kom ik aan huurders
Een volle agenda voor jouw accommodatie krijg je niet zo maar. Helemaal als nieuwe verhuurder kan het lastig zijn voldoende gasten te vinden, maar ook de succesvolle verhuurder moet dit goed in de gaten houden. 
Lees hier verder

Gouden tips
Wil jij tijd besparen bij het verhuren? Hoe zorg je ervoor dat jouw vakantiewoning er perfect uitziet en hoe verzeker je van tevreden huurders? Met onze tips helpen we je een eind op weg. 
Lees hier verder

Fiscale wetgeving
Misschien wel het minst leuke, maar het hoort er wel helemaal bij: de fiscale regelgeving en wetten bij het verhuren van je vakantiewoning. Er gelden specifieke regels, dus is het belangrijk om goed geïnformeerd te zijn als verhuurder.
Lees hier verder