Voyando - Blog - Hoe kom ik aan huurders?

Hoe kom ik aan huurders?

2 jaar, 6 maanden geleden geschreven door Merijn Middelweerd

Een volle agenda voor jouw accommodatie krijg je niet zo maar. Helemaal als nieuwe verhuurder kan het lastig zijn voldoende gasten te vinden, maar ook de succesvolle verhuurder moet dit goed in de gaten houden. 

Een eigen website is waardevol
Internetshoppen is inmiddels diep verankerd in onze maatschappij. Ook vakanties worden voor het grootste deel online geboekt. Hét visitekaartje van jouw accommodatie mag hier dus niet ontbreken en moet zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Dit is de plek waar jij zelf de regie in handen hebt. Daarnaast is het natuurlijk de enige plek waar jij boekingen kunt binnenhalen zonder commissies! Ideaal om jouw vrienden, familie, kennissen en terugkerende gasten naar toe te sturen.
Lees hier verder: Een eigen website voor jouw vakantiehuisje: de voordelen

Zo krijg je een gevulde kalender
Een goedlopend vakantiehuis is het hele hoogseizoen volgeboekt. Een buitengewoon lopende accommodatie is een jaar van te voren al volgeboekt, en heeft daarnaast ook in laagseizoen reserveringen in de agenda staan. Hoe krijg je dit voor elkaar, en hoe krijg je überhaupt genoeg huurders in jouw vakantiehuisje? Adverteren met je eigen site kan een goede optie zijn.
Lees hier verder: Hoe kom ik aan voldoende huurders voor mijn vakantiehuis?

Dit type huurder levert jou het meeste op
Je thuis voelen terwijl je niet thuis bent. Als jouw huurders dat bij aankomst in jouw accommodatie ervaren, zullen ze blijven terugkomen. En voor jou zijn dit de meest waardevolle gasten. Terugkerende huurders hoef je namelijk niks uit te leggen, weten hoe jij de verhuur regelt en hoe de faciliteiten in het huisje werken. Daarnaast heb je nooit gedoe met schade of een borg, want er is meer vertrouwen. Je weet precies met wie je te maken hebt. Terugkerende gasten boeken ook vaker langer van te voren. 
Lees hier verder: Onze tips voor meer terugkerende gasten

Jouw accommodatie onder de aandacht brengen
Wat doen mensen om inspiratie op te doen voor een aantrekkelijke vakantiebestemming? Of wanneer ze de vakantie daadwerkelijk willen boeken? Je raad het al, ze zoeken op internet. Het is dus belangrijker dan ooit dat jouw accommodatie goed zichtbaar is online, want de concurrentie is groot. Hoe vindt een huurder jouw leuke huisje in het dichtbegroeide oerwoud van vakantiehuisjes?
Lees hier verder: 8x tips voor een betere online zichtbaarheid van jouw vakantiewoning