Voyando - Regio's - Noord-Holland

Noord-Holland

De provincie Noord-Holland zien mensen meestal niet direct als vakantiebestemming, maar wist je dat hier ontzettend veel moois te zien is? Het is ook wel eens lekker om weg te zijn van alle hectiek van de grote steden en even helemaal tot rust te komen! Noord-Holland is daar perfect voor, en met een vakantiehuis in deze provincie ben je even helemaal weg. Wil je toch wat meer actie, dan ligt Amsterdam om de hoek!

Bezienswaardigheden
Noord-Holland heeft het allemaal: een uitgestrekte polderlandschap, een stedelijk gebied, prachtige stranden en duinen en veel groen. In Zandvoort en Bergen aan Zee geniet je van de Nederlandse duinen en het heerlijke Noordzeestrand. Er zijn in de provincie twee nationale parken: Nationaal Park Duinen van Waddeneiland Texel en Nationaal Park Zuid-Kennemerland, een duinenstrook die loopt van Zandvoort tot IJmuiden. In West Friesland liggen nog een aantal bosjes waar je heerlijk kunt wandelen of fietsen.

Activiteiten vanuit je vakantiehuis
Een dagje Texel ligt natuurlijk voor de hand. In slechts 20 minuten ben je vanaf Den Helder op dit prachtige eiland en kun je genieten van de duinen en stranden.
Musea, cultuur en historie heb je natuurlijk genoeg in hoofdstad Amsterdam, maar ook Haarlem, Hilversum en Alkmaar hebben een hoop interessante bezienswaardigheden.

Te doen in de omgeving

Fietsen

Fietsen

Fietsen


Zeilen

Zeilen

Zeilen