Voyando - Regio's - Vakantiehuisje Plaets Vier

Vakantiehuisje Plaets Vier

Vakantiehuisje Plaets Vier ligt centraal in de gemeente Laarbeek, in het buitengebied tussen Aarle-Rixtel en Beek en Donk, in buurtschap Het Laar. Een landelijke omgeving met enkele boerderijwoningen en verschillende natuurgebieden op fietsafstand, zoals De Grotelse Heide, De Stiphoutse bossen en Landgoed Croy. Iets verder weg kun je ook genieten van De Groote Peel en de Strabrechtse Heide. In deze gebieden lopen tal van fiets- ­en looproutes. Het is ook mogelijk om zelf je route samen te stellen via het fiets- of wandelroutenetwerk. Enkele van deze routes liggen op slechts tientallen meters van het huisje. Ook direct vanuit het huisje kun je mooie wandelingen maken in een gevarieerd landschap. Met een beetje geluk en geduld spot je een ree, een vos, een haas, een grote zilverreiger, een specht, ijsvogel of de zeldzame patrijs.

In de nabije omgeving is genoeg te beleven en er zijn veel mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Helmond ligt op vijf kilometer en naar Eindhoven met het bruisende Strijp-S is het 15 kilometer.

Voor liefhebbers van cultuurhistorie is het met de vele kastelen, het cultureel erfgoed in de regio en Van Gogh ‘Village’ Nuenen volop genieten.
En in het gastvrije Brabant kan de bourgondische mens natuurlijk ook zijn hart ophalen.

Laarbeek, op de kruising van de Zuid-Willemvaart en het Wilhelminakanaal en ook wel de Waterpoort van de Peel genoemd, is één van de zes gemeenten die samen het Land van de Peel vormen. Samen één regio vol bezienswaardigheden, maar ook elk met een eigen karakter en uniek aanbod.
Ontdek de natuur, het water, sfeervolle restaurants en cafés, biologische steekproducten, prachtige kastelen, kloosters, kapellen, molens, heemkamers, oude torens en klokkengieterijen. Kijk voor inspiratie op www.landvandepeel.nl