Voyando - Regio's - Xaló

Xaló

Villa Beluga is gelegen in het rustige en authentieke Spaanse dorpje Xálo in de Jalon vallei. Weg van de drukte vind je hier een fijn vakantiehuis om optimaal van het buitenleven te kunnen genieten, met smaak ingericht en van alle gemakken voorzien. De Nederlandse eigenaren hebben het goed voor elkaar, hier voel je je direct thuis.

Wat een geweldig uitzicht vanaf de naja en het gezellige terras waar je elk moment van de dag kunt genieten van de groene omgeving. Het is niet nodig om steeds in de auto te stappen, omdat de restaurants, winkeltjes en supermarkt op loopafstand in het dorp liggen. Jalon staat bekend om de mooie wandel- en fietsroutes. Mocht je van wijn houden, vergeet dan ook zeker niet een bezoek te brengen aan één van de bodega's. Op slechts 15 km van het huis liggen de mooie badplaatsen Moraira en Jávea met fijne zandstranden, leuke haventjes en watersport mogelijkheden.

Leuke gebieden in Xaló

Subregio van Xaló

Xaló

Villa Beluga is gelegen in het rustige en authentieke Spaanse dorpje Xálo in de Jalon vallei. Weg van de drukte vind je hier een fijn vakantiehuis …

Lees meer over Xaló