Voyando - Blog - Gouden tips voor de verhuur

Gouden tips voor de verhuur

2 years, 6 months ago written by Merijn Middelweerd

Wil jij tijd besparen bij het verhuren? Hoe zorg je ervoor dat jouw vakantiewoning er perfect uitziet en hoe verzeker je van tevreden huurders? Met onze tips helpen we je een eind op weg. 

Zo verzeker jij je van tevreden huurders en een volle agenda
Steeds meer Nederlanders gaan op vakantie in het eigen land. Met een lage reistijd, ontbreken van taalbarrières en de vele prachtige plekjes die Nederland rijk is, is dat ook helemaal niet gek. Als verhuurder van een vakantiehuis wil jij hier natuurlijk op inspelen. Met deze 10 tips zorg je voor meer gasten in jouw accommodatie. Ook handig voor wie net begint met verhuren en benieuwd is waar je het beste op kunt letten. 
Lees hier verder: 10 Gouden Tips voor het verhuren van jouw vakantiehuis

De handleiding voor nieuwe verhuurders
Veel Nederlanders dromen van een eigen vakantiehuis. Hier kun je heerlijk vertoeven in eigen land. Voor wie er een zakcentje aan over wil houden is verhuren een uitkomst. Maar hoe pak je dit aan, en waar moet je allemaal rekening mee houden? Heb jij er wel eens over de aanschaf van een vakantiehuis nagedacht, of ben je de nieuwe eigenaar van een accommodatie? Dit is de meest essentiële informatie voor nieuwe verhuurders! 
Lees hier verder : Vakantiehuis gekocht, en nu?

Je vakantiewoning perfect in beeld brengen
Een foto zegt meer dan duizend woorden. Dit eeuwenoude gezegde geldt al helemaal voor vakantiewoningen. Je kunt nog zoveel teksten typen over hoe geweldig het er wel niet is, het gaat uiteindelijk om die foto. Mensen willen het zien, en je kunt al met één perfecte foto het vakantiegevoel oproepen. Een goede fotoserie moet voldoen aan een aantal belangrijke eisen en uiteindelijk een van de vijf functies vervullen.
Lees hier verder: Zo maak je de perfecte foto's voor jouw vakantiehuis