Voyando - Blog - Jouw eigen website online in 5 minuten? Het kan!

Jouw eigen website online in 5 minuten? Het kan!

2 jaar geleden geschreven door Merijn Middelweerd

Een eigen website voor jouw vakantiehuis biedt veel voordelen. Maar het ontwerpen, bouwen en online zetten, dat klinkt als een hoop werk waar je vast en zeker wel een weekend vrij voor moet maken. Maar wist je dat het slechts een krappe 5 minuten duurt om jouw eigen website via Voyando online te zetten? In vijf eenvoudige stappen kun je al aan de slag. Geloof je ons niet? Lees verder om zelf te beginnen, en hou de stappen bij de hand!

Stap 1: Maak je account aan
Om te beginnen heb je een Voyando account nodig. Deze maak je hier aan. Je hoeft natuurlijk geen betaalgegevens in te vullen, en je zit nergens aan vast!

Stap 2: Waar gaan je gasten verblijven?
Het belangrijkste voor je toekomstige gasten is de locatie van je vakantiewoning. Vul je adres gegevens bij ons in en er verschijnt een kaartje op jouw site.

Stap 3: De presentatie
Zonder sprekende foto’s geen vakantiegevoel. Je eigen foto’s upload je gemakkelijk in ons Dashboard. Gebruik minimaal vier foto’s voor het beste resultaat en zet je mooiste foto op de eerste plek als omslagfoto van je site

Stap 4: Vertel ons wat meer over je vakantiewoning
Bij elk huisje hoort een goede omschrijving. Vertel over de accommodatie zelf en de faciliteiten, maar ook bij wie deze accommodatie het beste past of hoe het is om hier te verblijven. Zo voorkom je verkeerde verwachtingen en kan je tegelijkertijd het vakantiegevoel vast opwekken.

Stap 5: Je eerste boeking
Om je agenda open te zetten voor boekingen, is er een goed prijsplan nodig. Begin met een prijs per nacht, dan kun je later je prijsplan tot in detail uitwerken. Je kunt nu gelijk een boeking via je site aannemen, test het gerust zelf!

Stap 6: Klaar voor de verhuur
Zo makkelijk kan het zijn! Je website is nu klaar. Je kan hem direct bekijken via de link die we je in de bevestigingsmail na je aanmelding hebben toegestuurd. De basis staat, maar je kunt je website nu ook verder personaliseren met de andere functies die je vindt in het dashboard.

Hulp nodig? 
Wij horen graag wat je van je nieuwe site vindt! Ook voor vragen kun je contact met ons opnemen. Kom je er niet uit met het aanmaken? Wij helpen je graag mee met het online zetten van je website. Klik hier om direct een afspraak in te plannen met één van onze specialisten.